Løft blikket

Løft blikket

Her står jeg igjen.

Jeg har nå tatt ferie, og med det samme tatt farvel (eller sagt på gjensyn) med kollegaer. Etter to og ett halvt år så skifter jeg jobb nå etter sommeren, og nye eventyr venter! Ja for det kjennes slik – som et eventyr. Jeg er faktisk allerede nå i et eventyr. Et eventyr som jeg ikke helt vet fortsettelsen på. Men jeg har en god følelse!

Jeg skal få bidra inn i et arbeid som er meningsfullt og viktig i en drivende god organisasjon. Jeg kjenner på en stolthet, en ydmykhet og en uendelig takknemlighet for at jeg får denne muligheten. Men det var jammen meg de ville ha! For en følelse!

Så her står jeg, på kanten av kaia. Jeg er klar og jeg er svømmedyktig. Jeg tenker det er på tide å ta sats og se hvor strømmene fører meg.

Av og til lykkes man når man tar sjansen og hopper i noe nytt, mens av og til blir det ikke helt slik som man så for seg. Denne gangen er magefølelsen en helt annen enn sist, da jeg skrev dette innlegget: Endring. Sist gang jeg skiftet jobb følte jeg meg veldig alene, og annerledes. Jeg følte meg maktesløs. Det står i sterk kontrast til hvordan jeg har det nå. Denne gangen føler jeg at jeg har en hel organisasjon rundt meg. Nå har jeg ro i kroppen og en god følelse.

Jeg tar sats og stuper inn i en organisasjon med verdier som jeg kjenner meg godt igjen i, man bryr seg, er nysgjerrig og har driv!

God sommer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *